Sinterklaas Recepten

                    'Voor een Pepernoten, marsepein, speculaas taai taai recept'
Voeg Sinterklaas recepten toe aan je favorieten!

 

Sinterklaas Recepten

  
 AANMELDEN NIEUWSBRIEF


 

 

Recept voor de Banketletter SRecept banketletter S

De S van sint, altijd lekker een banketletter van bladerdeeg

 

Ingrediënten:
  • 450 gram diepvries bladerdeeg
  • 500 gram amandelspijs
  • 1 losgeklopt ei
Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Ontdooi de bladerdeeg en leg de deegplakjes op elkaar.
  • Rol het deeg uit tot een rechthoek van 30 x 30 centimeter is bereikt.
  • Snijdt de deeglap doormidden en plak ze met water aan elkaar tot een deeglap van 15 x 60 centimeter.
  • Vorm de amandelspijs tot een rol van ongeveer 55 centimeter en leg dit op de deeglap.
  • Het deeg rond de spijs vouwen en de deegnaad en zijkant met water vastplakken.
  • Met de deegnaad naar beneden op een bakblik leggen en de letter S vormen.
  • Het deeg bestrijken met ei en in het midden van de oven ongeveer 35 minuten op 200 graden Celsius bakken.
  • Deze banketletter smaakt warm-lauw bestoven met poedersuiker het lekkerst!

 

  

Terug

Pepernoten

Taai Taai

Speculaas brokken

Marsepein

Banket Letter S

Borstplaat

Suikerbeestjes

Chocolademelk

Vanillemelk

Bitterkoekjesmelk

Amandelmelk

Schuimpjes

Bisschopswijn

Links


 Gebruik van onderdelen van deze site geschied volledig op eigen risico | Contact | Privacy Beleid | © 2005 - 2017 Sinterklaas recepten | KERSTRECEPTEN